top of page

ZUID - AFRIKA

 

Foto's Elsie's Travel

Wieg der mensheid

U droomt al lang weg bij de gedachte om dit sublieme land te gaan ontdekken?

Stel u voor

Misschien wil u wel een privé rondreis maken met of zonder een gids, via self-drive of met een chauffeur en daarbij op zoek gaan naar de Big Five? U kan er in een natuurpark verblijven in luxueuze tenten of lodges waar u ’s avonds kan genieten van een heerlijke bra bij knetterend kampvuur.

En op die manier is het mogelijk om bekende en ook minder bekende parken te gaan ontdekken.

Of wil u met een luchtballonvaart over de eindeloze vlaktes zweven, dichtbij het iconische wildlife en daarbovenop mindblowing landschappen zien?

Er zijn verschillende mogelijkheden om safari’s te maken; via een ochtensafari, een avondsafari tot zelfs via het maken van bushwalks.

En er dan de fascinerend mooie natuur beleven zoals Blyde River of de Three Rondavels.

Er valt ook heel wat geschiedenis mee te pikken zoals bijvoorbeeld over de befaamde Anglo-Boerenoorlogen die tussen 1880 en 1902 plaatsvonden in Zuid-Afrika.

Ook langs de wijnroute van Zuid-Afrika rijden is zondermeer een absolute aanrader.

Eveneens kan u op een totaal andere comfortabele en luxueuze manier Zuid-Afrika en de omliggende landen ontdekken. U heeft er misschien nog niet direct bij stilgestaan maar wat gedacht om met een luxe trein, bijvoorbeeld de Rovos Rail’s Pride of Africa of The Shongololo Express, Afrika te gaan ontdekken

Zo zie je maar dat er zeer veel te beleven en te ontdekken is en dit is dan nog maar een greep uit het aanbod van dit prachtige land.

Dus start vandaag nog je avontuur bij Elsie’s Travel…contacteer mij en vergeet niet: ‘ Hakuna Matata’ .

Voor meer informatie contacteer Elsie's Travel

0497060690 of 014705416

elsie.q@travel-experts.be

Elsie's Travel

 

 

 

 

 

bottom of page