top of page

 

Citytrip PARIJS ( Frankrijk)

De lichtstad of de stad der liefde moet je

natuurlijk minstens een maal in je leven hebben bezocht.

 

Bij Parijs denken we vooral aan heel veel highlights zoals de Eiffeltoren, de Arc de Triophe, Het Louvre, Montmartre en zoveel meer fantastische iconische bezienswaardigheden die de Franse hoofdstad zonder meer tot een ware topbestemming maken.

Kuieren langs de Seine of winkelen langs de Champs Elysées, smeer die beentjes maar goed in voor een wandeling door deze memorabele stad vol geschiedenis en schitterende blikvangers.

 

Superbe musea zoals Musee D'orsay en Musee du Louvre behoren tot de mooiste musea ter wereld en zijn dan ook absoluut een bezoek waard. Reizigers op zoek naar culturele en geschiedkundige voldoening zijn hier echt in 'the place to be'.

 

Natuurlijk mag ook de innerlijke mens niets te kort komen en ik kan u verzekeren dat u er echt alle lekkers kan vinden die u zich kan inbeelden en dat in een exquise kader.

Je kan hier eenvoudig en lekker tafelen maar Parijs zou Parijs niet zijn als dat hier ook niet op fantastisch hoog level zou kunnen.

 

Niet zover weg maar toch een heel andere wereld, dat is Parijs.

24 uur op 24 intrigerend en dat op alle vlakken.

 

Je kan er op vele manieren naartoe en er op ontelbare lokaties van allerlei niveaus verblijven.

Elsie's Travel zoekt voor u de aangenaamste en ongetwijfeld beste manier uit.

 

Laat maar weten waar uw interesses zoal in liggen en ik garandeer u een verblijf in deze fascinerende wereldstad om nooit meer te vergeten.

Foto's Elsie's Travel

bottom of page