top of page

 

Citytrip Londen - Engeland

Deze stad is zonder meer een topbestemming voor een citytrip omdat ze zoveel te bieden heeft. Je kan er de prachtigste musea gaan bezoeken, lekker shoppen, heerlijk chips 'nd fish eten in een van de sfeervolle pubs of restaurants, een toptheater voorstelling of een leuke musical bijwonen of kuieren door een van de unieke wijken.

 

Londen bestaat namelijk uit 33 wijken die elk hun eigenheid hebben, denken we daarbij bijvoorbeeld aan Soho, Nothing Hill of Westminster om even de meest bekende op te noemen. Maar de andere wijken moeten meestal niet onder doen en zijn stuk voor stuk meer dan het ontdekken waard.

 

Qua verplaatsing binnen de hoofdstad is natuurlijk de metro, die het oudste metronetwerk op onze planeet is, wereldbefaamd. Je hebt er meestal bijna om de 10 minuten een trein dus daardoor is dit de manier van vervoer in Londen. Maar daarnaast zijn er natuurlijk ook de typische rode dubbeldekkers die je kan nemen en die je ook voorbij heel wat bezienswaardigheden zullen brengen. En natuurlijk niet te vergeten zijn er de cabs ( taxi’s) waarvan er ontelbare zijn en die je zeker wel zal kennen vanuit menige film of tv-serie.

 

Londen heeft natuurlijk ook heel mooie stadsparken zoals bijvoorbeeld Hyde Park. Je kan er in de voetsporen van de lokals zelf heerlijk lazy gaan picknicken of gewoon genieten van de algemene rust. Ook de capriolen van heel wat eekhoorntjes op zoek naar wat lekkers zullen u niet onberoerd laten.

 

Natuurlijk is Londen ook een magneet voor shoppers die op zoek zijn naar originele geschenken of die gewoon zichzelf of hun naasten willen verwennen. Keuze ten over in de ontelbare vintage winkels waar het er iets kleinschaliger aan toe gaat dan in de enorme warenhuizen die je dan op hun beurt natuurlijk een enorm scala aan produkten aanbieden en dat onder een dak wat in dit geval best handig is.

 

U leest het, Londen is een fantastische stad, die op eenieders bucketlist zou moeten staan. Voelt u het ook kriebelen om naar een van de meest dynamische steden ter wereld te gaan dan hoor ik het graag. Samen knutselen we een bezoek in elkaar waar nadien nog lang zal over nagepraat worden.

 

Please!

 

Do call me on 0497 06 06 90.

 

 

 

Foto's Elsie's Travel

bottom of page