top of page

Luxe Treinreizen


Droomt u er ook van om op een luxueuze manier, totaal relaxed, vervoerd te worden doorheen prachtige landschappen en unieke landen?

U hoeft zich van niets iets aan te trekken wanneer dit luxe hotel op wielen zacht verder klieft en uw zintuigen overspoelt met al het moois van deze planeet.


De meeste mensen onder ons weten tegenwoordig wel ongeveer wat een Cruise is maar als we het over luxe treinreizen hebben dan is dit toch nog wel een veel minder bekend terrein.

Eigenlijk kan je dit redelijk goed vergelijken met een Cruise maar met het evidente verschil dat je hier natuurlijk over de rails glijdt en niet door het water.

De restaurants aan boord van de treinen zijn eveneens zeer verfijnd en er is een prima aangepaste service.

En zoals het schip verschillende havens aandoet, zo zal de trein ook blijven staan in verschillende stations langs uw reisroute. In die stations zal u dan ook opgewacht worden door privéchauffeurs of door bussen voorzien van een gids die voor jullie prachtige excursies in petto hebben.

Het grootste voordeel aan deze luxe treinreizen is dat je meestal door prachtige ongerepte natuur spoort die dikwijls alleen maar op deze manier kan ontdekt worden.

Nadien zullen jouw herinneringen en foto’s dan ook ongetwijfeld uniek en onvergetelijk zijn.

Ik geef jullie alleszins al een voorsmaakje van in welke landen je deze ervaring zeker kunt beleven;

Schotland

Spanje

Ierland

Indië

Peru

Zuid-Afrika

Of spoor bijvoorbeeld tussen Moskou en Peking, Parijs en Venetië, Bangkok of Singapore of een van de talloze mogelijke verbindingen.

Indien je hier mogelijks van overtuigd bent of het op zijn minst voelt kriebelen om aan dit mooie avontuur te beginnen, en je hier graag meer zou willen over weten, dan wacht Elsie’s Travel op jouw telefoontje of mail.

Ik zou het echt fantastisch vinden om u verder op weg te kunnen zetten naar deze sublieme en onvergetelijke reiservarig !

Laat maar horen naar waar u via Elsie’s Travel wilt sporen !


bottom of page