top of page

 

BRUGGE (België)

Brugge ‘die scone’,

 

Wie houdt er nu niet van om er even tussenuit te glippen en te genieten.

En waarom zou dat dan niet dichtbij kunnen, in ons eigen mooi landje?

 

Ook dit kan uiteraard via Elsie’s Travel.

 

Neem bijvoorbeeld Brugge, een mooie en gezellige stad die heel wat te bieden heeft.

Wie houdt van lekker eten is sowieso al aan het juiste adres in Brugge.

Willen jullie mogelijks meer weten over de superbe, heerlijke Belgische chocolade, laat het mij maar weten, ik weet voor jullie dan wel iets leuks te regelen.

Ooit al van een frietmuseum gehoord? Of ben je een bierliefhebber en wil je meer weten over de Brugse Zot? Ik heb het allemaal in de aanbieding.

Ik regel graag een koets voor zij die geen zin hebben om ver te lopen maar wel veel willen gezien hebben van de stad en indien gewenst staat die koets zelfs voor het hotel op jullie te wachten.

 

Maar wie nog fit is en er zin in heeft om 366 treden omhoog te klimmen zal zeker beloond worden met een wondermooi uitzicht over de stad en dat op 83 meter hoogte..

En maak zeker een boottocht op de Brugse reien want dat moet je echt wel eens gedaan hebben, zo schoon.

Zoals op mijn foto’s te zien is heeft Brugge een prachtige architectuur en bijgevolg zul je gauw merken dat je in Brugge ogen tekort komt om alles te kunnen bewonderen.

In de stad is het verder ook heerlijk ontspannend om gewoonweg wat rond te slenteren en even te snuffelen op een sfeervolle vlooienmarkt.

Eindconclusie; veel te zien en veel te beleven en dus ideaal voor een kortbij vakantie want je kunt je er absoluut niet vervelen.

 

Tip; kom eens ten volle op adem in dit prachtige kader.

Ik hoor het wel!

Foto's Elsie's Travel

bottom of page