top of page

Cruises


Er was een tijd dat cruises enkel voor de ‘happy few’ waren maar gelukkig is dit ondertussen helemaal niet meer zo.

Iedereen kan nu genieten van een deugddoende rondvaart met een prachtig schip.

Zo kan u lekker op weg gaan naar diverse bestemmingen en dat in het sublieme kader van een drijvend hotel dat zich dansend op de golven een weg baant richting de door u zelf gekozen plaatsen.

Een cruiseschip is een echte gemeenschap op zich waar u zodanig in de watten zal worden gelegd dat de ervaring alleszins als uniek kan omschreven worden.

Crew en bemanning doen er alles aan om u een onvergetelijke tijd te bezorgen op hun luxe passagiersschip. Alles is voorzien om iedereen gedurende het ganse trajekt aan zijn trekken te laten komen.Van zwembad tot fitnesszaal en van cinema tot theater het is allemaal aanwezig. Reken daarbij nog restaurants in allerlei thema’s, mogelijks een bibliotheek en voor de amateurs zelfs een heus casino. Een cruiseschip heeft het allemaal aan boord en nog veel meer.

Via een waaier aan excursies is het steeds mogelijk om de plaatsen waar het schip aanlegt te gaan verkennen en beleven. Als reisagent kan ik u als geen ander hierin adviseren om het maximum uit uw cruise te halen. Zo werk ik samen met verschillende rederijen zodat er steeds een cruise is die beantwoord aan de specifieke wensen en binnen het voorhanden budget. Laat me weten waar u van droomt en ik realiseer het samen met u.

bottom of page