top of page

 

SCHOTLAND

Schotland is het land dat bekend staat om zijn groene valleien en uitgestrekte meren en wie weet kom je tijdens je vakantie wel plots oog in oog te staan met 'Nessie' .

Zin om de mooiste treinreis van Europa te beleven die dwars door de ongerepte gebieden van Schotland kruist ?

Of wil je graag rondreizen met je eigen wagen, een huurwagen of per luxe autocar? Al deze mogelijkheden kan ik perfect voor u regelen.

 

Zin om een dagtocht te maken met een oude stoomtrein en het gevoel te krijgen dat je in een film van Harry Potter bent beland?

In de ban van Schotse Whisky en wil je er vooral nog graag meer over ontdekken?

Wie graag wandelt heeft in Schotland een zeer ruime keuze aan wandelingen. Opgelet echter want niet alle routes zijn zonder gevaar daar ze zich dikwijls langs steile richels slingeren.

Ook hierin kan ik u perfect adviseren om het veilig maar daarom niet minder subliem te maken.

 

Overnachten in een oud Schots kasteel met ’s avonds genieten van een heerlijke Schotse Whisky bij een knetterende open haard.Dat is ontzettend leuk om zelf eens te beleven.

Maar ook verblijven in een B&B is zeer interessant in Schotland omdat je dan zeker heel veel te weten kan komen over de Schotten zelf.

Snel zul je ontdekken dat het enorme lieve mensen zijn, enorm trots op hun land met als kers op de taart hun sappig Schots accent natuurlijk.

Foto's Elsie's Travel

bottom of page