top of page

 

GRAN CANARIA

Welkom op het vulkanische eiland Gran Canaria.

In Gran Canaria heb je een afwisselend landschap van zandstranden en duinen tot groene ravijnen en pittoreske bergdorpjes in een warm en zonnig subtropisch klimaat.

Heerlijk weertje om te genieten van 'het dolce far niente' in een van de bekende badplaatsen zoals bijvoorbeeld Maspalomas.

Natuurlijk heeft Gran Canaria veel meer te bieden want zo kan je bijvoorbeeld lekker rondtrekken met een huurwagen en daarbij via allerlei bezienswaardigheden het eiland verkennen.

Van de prachtige hoofdstad Las Palmas over het sfeervolle Puerto de Mogan naar het beklijvende Artenara met de vele grotwoningen om er maar enkele te noemen, er is 

zoveel moois te beleven op dit 1560 km² grote eiland, deel uitmakend van de Canarische eilanden en behorende tot Spanje.

Er zijn fantastisch mooie wandelingen te maken zoals die naar de 67 meter hoge monoliet Roque Nublo.

Vanaf dit punt heb je een prima uitzicht over het eiland daar deze rots zich op meer dan 1000 meter boven de zeespiegel bevindt.

Dus iedereen, lekker luierend of eerder aktief kan hier absoluut vanalles doen om zijn of haar batterijen voor lange tijd terug op te laden.

Gran Canaria is een absolute aanrader voor mensen die houden van een super gunstig klimaat (het is er bijna nooit - 20° !).

De fascinerende landschappen en de immer vriendelijke locals maken een verblijf heel aangenaam en je zal ervan versteld staan hoe

gevarieerd de aktiviteiten zijn die je op dit eiland kan beleven.

Elsie's Travel kan u als geen ander de veelzijdigheid van dit eiland laten beleven dus laat maar komen die aanvraag! :-)

 

Wanneer kan ik het beste reizen naar Gran Canaria?

Reizen naar Gran Canaria kan het hele jaar door.

De warmste maanden zijn er van juli tot en met september.

Foto's Elsie's Travel

bottom of page