top of page

Amerika

Wanneer je langs de prachtige uitgestrekte Nationale Parken en de vele leuke grote steden trekt val je hier van de ene verbazing in de andere.

Je kan zowel in groep als individueel door Amerika reizen maar individueel heb je natuurlijk de meeste vrijheid.

Dus jullie individueel door Amerika wensen te reizen kunnen we alles stap voor stap bespreken zodat jullie wensen zo goed mogelijk in vervulling kunnen raken.

Zo hoef je echt niet bang te zijn om met een huurwagen door Amerika te reizen, de wegen zijn daar overwegend een stuk breder dan wat wij hier gewoon zijn in Europa. Er zijn bepaalde punten in het verkeer waar je nauwgezet moet op letten. Ik leg het jullie allemaal graag uit voordat te vertrekken.

Wat willen jullie zien? Welke staten willen jullie ontdekken? Welke Parken? Zowel Nationale als niet Nationale? Wil je steden ontdekken zoals San Francisco, Los Angeles, Salt Lake City of Las Vegas….? Wil je misschien graag meer weten over de Indianen?

Of ben je sportief, een echte waaghals of doe je alles liever rustig aan?

Het spreekt bijgevolg voor zich dat een rondreis door Amerika een hele hoop voorbereidingen met zich brengt.

Dus wanneer je echt nieuwsgierig bent geworden en Amerika spreekt jou echt aan en je wilt dat dit je eerstvolgende bestemming zou zijn dan kan ik jou alleen maar aanbevelen om met mij contact op te nemen en een afspraak te maken….

Tot ziens !

 

Foto's Elsie's Travel

bottom of page