Elsie's Travel

0497 06 06 90

CRUISES

Er was een tijd dat cruises enkel voor de ‘happy few’ waren maar gelukkig is dit ondertussen helemaal niet meer zo.

Iedereen kan nu genieten van een deugddoende rondvaart met een prachtig schip.

Zo kan u lekker op weg gaan naar diverse bestemmingen en dat in het sublieme kader van een drijvend hotel dat zich dansend op de golven een weg baant richting de door u zelf gekozen plaatsen.

Een cruiseschip is een echte gemeenschap op zich waar u zodanig in de watten zal worden gelegd dat de ervaring alleszins als uniek kan omschreven worden.

Crew en bemanning doen er alles aan om u een onvergetelijke tijd te bezorgen op hun luxe passagiersschip. Alles is voorzien om iedereen gedurende het ganse trajekt aan zijn trekken te laten komen.Van zwembad tot fitnesszaal en van cinema tot theater het is allemaal aanwezig. Reken daarbij nog restaurants in allerlei thema’s, mogelijks een bibliotheek en voor de amateurs zelfs een heus casino. Een cruiseschip heeft het allemaal aan boord en nog veel meer.

Via een waaier aan excursies is het steeds mogelijk om de plaatsen waar het schip aanlegt te gaan verkennen en beleven. Als reisagent kan ik u als geen ander hierin adviseren om het maximum uit uw cruise te halen. Zo werk ik samen met verschillende rederijen zodat er steeds een cruise is die beantwoord aan de specifieke wensen en binnen het voorhanden budget. Laat me weten waar u van droomt en ik realiseer het samen met u.

 Luxe treinreizen

Droomt u er ook van om op een luxueuze manier, totaal relaxed, vervoerd te worden doorheen prachtige landschappen en unieke landen?

U hoeft zich van niets iets aan te trekken wanneer dit luxe hotel op wielen zacht verder klieft en uw zintuigen overspoelt met al het moois van deze planeet.

De meeste mensen onder ons weten tegenwoordig wel ongeveer wat een Cruise is maar als we het over luxe treinreizen hebben dan is dit toch nog wel een veel minder bekend terrein.

Eigenlijk kan je dit redelijk goed vergelijken met een Cruise maar met het evidente verschil dat je hier natuurlijk over de rails glijdt en niet door het water.

De restaurants aan boord van de treinen zijn eveneens zeer verfijnd en er is een prima aangepaste service.

En zoals het schip verschillende havens aandoet, zo zal de trein ook blijven staan in verschillende stations langs uw reisroute. In die stations zal u dan ook opgewacht worden door privéchauffeurs of door bussen voorzien van een gids die voor jullie prachtige excursies in petto hebben.

Het grootste voordeel aan deze luxe treinreizen is dat je meestal door prachtige ongerepte natuur spoort die dikwijls alleen maar op deze manier kan ontdekt worden.

Nadien zullen jouw herinneringen en foto’s dan ook ongetwijfeld uniek en onvergetelijk zijn.

Ik geef jullie alleszins al een voorsmaakje van in welke landen je deze ervaring zeker kunt beleven;

Schotland

Spanje

Ierland

Indië

Peru

Zuid-Afrika

Of spoor bijvoorbeeld tussen Moskou en Peking, Parijs en Venetië, Bangkok of Singapore of een van de talloze mogelijke verbindingen.

Indien je hier mogelijks van overtuigd bent of het op zijn minst voelt kriebelen om aan dit mooie avontuur te beginnen, en je hier graag meer zou willen over weten, dan wacht Elsie’s Travel op jouw telefoontje of mail.

Ik zou het echt fantastisch vinden om u verder op weg te kunnen zetten naar deze sublieme en onvergetelijke reiservarig !

Laat maar horen naar waar u via Elsie’s Travel wilt sporen !